17 Şubat 2009 Salı

Sıradaki Sezon Gelsin Mi?


Şampiyonluk yolunda bu kayıplar normal.

26. hafta her şey şekillenecek.

Böyle oynarsak şampiyon oluruz.

Her zamanki açıklamalar. Haydi inandık diyelim...

Trabzonspor ile yapılan iki maç, 1-1 ve 0-0
Galatasaray ile, 2-4
Fenerbahçe ile, 1-2
Sivasspor ile, 1-1
Kayserispor ile, 0-1
Ankaraspor ile, 1-3

Zirvedeki 6 takımla yapılan 7 maç ve galibiyet hiç yok. Sivas ve Ankaraspor ile deplasmanda karşılaşılacak. Kayseri,Galatasaray ve Fenerbahçe Şeref Bey'e geliyor. Denizli de hala 26. hafta şekillenecek diyor. Şimdi diyebiliriz Trabzonspor da zirvedeki takımlara karşı yüksek bir performans sergilemedi ama onlar Mustafa Denizli'nin şampiyonluk yolunda normal kayıp olarak gördüğü maçları takır takır kazanıyor.

14 hafta kaldı ligin bitimine, 6 maç içerde 8 deplasman var. İçerdeki maçlarımız, İBB, Gençlerbirliği, Kayseri, Bursa, Fenerbahçe, Galatasaray. Bu takımların hiçbirine karşı da 3 puan cepte değil. Ama eğer şampiyon olacaksak bu 6 maçtan 18 puan alınmalı. Deplasman maçlarına gelirsek, Gaziantep, Sivas, Kocaeli, Eskişehir, Ankara, Ankaragücü, Denizli. Aslında 8 maçı analiz etmeye de gerek yok, ilk iki deplasmanda kaybedilecek puanlar, bizi en azından psikolojik olarak çok sarsacaktır.

Takım kötü, fikstür zorlu, şampiyonluk zor gibi. Bu zorluktan bir şampiyonluk çıkar mı, çıkmaz gibi ama çıkarsa da sabaha kadar uyunmaz herhalde.

Unutmadan teknik direktörümüzün adı neydi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder