22 Mart 2009 Pazar

Kaldı 9 Hafta

26.Hafta
05 Nis 09BeşiktaşKayserispor-
27.HaftaKocaelisporBeşiktaş-
28.HaftaBeşiktaşBursaspor-
29.HaftaEskişehirsporBeşiktaş-
30.HaftaBeşiktaşFenerbahçe-
31.HaftaAnkarasporBeşiktaş-
32.HaftaAnkaragücüBeşiktaş-
33.HaftaBeşiktaşGalatasaray-
34.HaftaDenizlisporBeşiktaş-


Kaldı 9 hafta. Kayseri her türlü zor rakip ama İnönü'de maç vermek yok artık.

Kocaeli ilk yarı sonunda herkes düştü derken, aldı rüzgarı kurtulma durumuna geldi.

Bursa kağıt üzerinde zor maç ama bizle oynadıkları her maçı, bu gerginlik atmosferinde oynamaya devam ederlerse boylarının ölçüsünü almaya makhumlar.

Eskişehir maçına ise o zamanki puan durumuna göre bakmak lazım. Eskişehir her ne kadar Galatasaray'ı yenip Ankaragücü ile 6 puan fark yapsa da 2 hafta puan kaybetti mi anında potaya girer.

Fenerbahçe maçı ise her türlü zor maç ve kazanma olasılığımız kadar kaybetme olasılığımız da var. Derbi maç oldu mu daha farklı oynuyor Fenerbahçe, gerginlikten beslenen bir yapısı oldu son yıllarda Fenerbahçe'nin.

İki Ankara deplasmanı. Ankaraspor ilk yarı o maçları kazanmasa şimdi küme düşme hattında olurdu. Ankaragücü ise düşme ihtimali hayli yüksek. Ama bu sene Ankara'da 3 puanları alıp dönüyoruz. Eğer buraya kadar gelirsek Ankara maçlarının çok hasar vermeyeceğini düşünüyorum.

Ve Galatasaray. Galatasaray demoralize oldu gidiyor. Çorap söküğü gibi gelir mi belli olmaz, birkaç hafta daha izlemek lazım. Eğer bizim maça negatif bir konumda gelirlerse ikinci bir Sergen Attı Şampiyonluk Geldi niye olmasın.

Son maç Denizli, zamanında Fenerbahçe'nin başına gelen bize gelmez umarım. Şampiyonluk bu maça kalırsa Mustafa Denizli her türlü Denizli'de kupayı getirir bize diyorum.

Genel olarak ise şunları söylemek lazım, şampiyonluğu çok istiyoruz ama her Beşiktaşlı'da şu hissiyat var; aman fazla kaptırmayalım, aman havaya girip hayallere dalmayalım. Çünkü zamanında çok umutlar yaşadık sonu hüsranla biten. Onun için şampiyonluk geliyor demiyorum asla. Takımın güveni yerinde, biraz raya girdi ama bu yenilmemezlik serisinin devam etmesi lazım ve yenerek devam etmesi lazım. Eğer Fenerbahçe maçına kadar yine bu konumda gelirsek, Fenerbahçe maçı kırılma noktası olacak bence. O maçtan alınacak 3 puan arkadan gelen rüzgarı daha da arttıracak ve mutlu sona ulaşacağız umarım. Ben de askerde artık ne yaparım bilemem...

Ama yine de aman ha sakin diyorum ister istemez

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder