17 Eylül 2010 Cuma

Beşiktaş Yenilir!

Ercan Saatçi insanının gazetesi Fenerbahçe'nin bizi yenmesi için on neden açıklamış. Eyvallah sağolsun uğraşmışlar, güzel beyinlerini yormuşlar. Amma velakin ben durumlar tümüyle ters olsaydı nasıl olurdu bu nedenler diye düşündüm. Yani şimdiki Fenerbahçe biz, biz ise Fenerbahçe...

1.Fenerbahçe'nin derbilerdeki diğer iki büyüğe üstünlüğü.

-Beşiktaş'ın derbilerdeki üstünlüğü aşırı bir özgüven ve rehavet getirebilir. Bu yüzden Beşiktaş yenilir.

2.Cüneyt Çakır Beşiktaş'a ters geliyor.

-Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçe'ye hep ters gelmesinden mütevellit, BJKli futbolcular zaten bu hakem bizden diyip türlü oyunlara girecekler ve maçı eksik tamamlama ihtimalleri artacak. Bu yüzden Beşiktaş yenilir.

3.Beşiktaş'ın her hangibir yenilgiyi telafi şansı var. Fenerbahçe ise kazanmak zorunda.

-Beşiktaşlı futbolcuların kazanma mecburiyeti onları gereksiz bir strese sokacak bu durum da performanslarını etkileyecek. Bu yüzden Beşiktaş yenilir.

4.Beşiktaş yorgun, Fenerbahçe bir haftadır bu maça hazırlanıyor.

-Fenerbahçe sezonu erken açtığı için rakiplerine oranla daha çabuk form tuttu. Formsuz Beşiktaş yenilir.

5.Schuster'in rotasyonu. Kadro istikrarsızlığı.

-Aykut Kocaman'ın Benitez vari rotasyonu bütün kadroyu hazır tutuyor. Kim oynarsa oynasın Beşiktaş yenilir.

6.Fenerbahçe'nin saha avantajı.

-Gergin derbi atmosferi tribünleri gerecek ve bu sahadaki Beşiktaşlı futbolculara tesir edecek. En ufak bir yanlış harekette tribünler sahaya inmeye başlayacak. Bu yüzden Beşiktaş yenilir.

7.Fbli yöneticilerin Samandıra ziyaretleri motivasyon arttırıyor.

-Bjkli yöneticilerin Nevzat Demir Tesislerinden çıkmaması Schuster'in hakimiyet alanına etki ediyor. Her yöneticiden çıkan ses kadro kurmakta teknik heyeti karışıklığa sürüklüyor. Bu sebeble Beşiktaş yenilir.

8.Schuster'in ilk derbisi.

-Aykut Kocaman çıkacağı bu ilk derbide ilk galibiyetini almak için bütün mesaisini bu maça harcıyor, türlü engellenemez taktikler deniyor. Beşiktaş'ın hiç şansı yok.

9.Fenerbahçeli futbolcuların bütün alacakları ödendi.

-Bütün alacakları yatan Beşiktaşlı futbolcular zamı almış memur gibi rehavete sürüklenecek. Fenerbahçe'ye direnemez bile.

10.Schuster'in riskli oyun sistemi.

-Aykut Kocaman'ın risk alan hücum futbolu rakip defanslara korku salıyor. Savunmaya santra çizgisine kadar çekmesi rakibi sahasına hapsetmesini sağlıyor. Bu yüzden Beşiktaş 5 golden aşağısını yemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder