17 Ocak 2009 Cumartesi

Levent Erdoğan

Beşiktaş Yönetim Kurulu Asbaşkanı kendileri. Yani Beşiktaş'ın şuan için ikinci adamı. Her mikrofon tutulduğunda, her telefon bağlantısında, her televizyona çıktığında bu sefer ne diyecek diye düşünüyorum. Süleyman Seba ve Serdar Bilgili gibi efendi, düzgün adamların başkanlığını görünce, Hüsnü Güreli, İbrahim Altınsay gibi ağzından çıkan her lafı bilen, Beşiktaş'ı her ortamda temsil edebilecek bilgi, birikim ve vizyona sahip yöneticileri görünce, Levent Erdoğan ve onun gibiler kar etmiyor. Kabul edemiyor ne insanın beyni ne de kalbi.

Bir ara teşvik pirimini savunmuştu bu adam. Yav senelerce biz şerefli ikinciliklerimizle övünmedik mi? Süleyman Seba televizyona çıkıp gözlerinden yaş gelmeye ramak kalmış bir şekilde, "şerefli ikincilikler şerefsiz şampiyonluklardan daha değerlidir" demedi mi? Dedi! Ama işte sonra Beşiktaşımızın başına aman Demirören Grubunu batırır diye babasının desteği ile bir adam ve ekibi musallat edildi, biz de eziyet çeker olduk. Şimdiye kadar görmediğimiz durumlara şahit olduk.

Spor sitelerinde Levent Erdoğan açıklama yapmış, bu sefer öyle ters bir açıklama yok. Ama yazının başında dedim ya, bu sefer ne demiş diye baktım, ordan geldi aklıma bu yazıyı yazmak da.

Gönül istiyor ki Başkan İbrahim Altınsay, Asbaşkan Hüsnü Güreli, Futbol Şube Sorumlusu Sinan Vardar gibi adamlar olsun şu yönetimde de, ben her haber başlığında, ne yumurtlamış bu adamlar diye bir önyargıdan kurtulsam.

1 yorum:

  1. Ne yazık ki, gönül istiyor ki diye yazdığın cümledeki Hüsnü Güreli, Levent Erdoğan'dan daha karaktersiz bir adamdır.

    Beşiktaş'ın şu an içinde bulunduğu krizin baş mimarlarından biridir Serdar Bilgili ile. Ama güzel yırttılar o dönem. Beşiktaş'ın ağzına tükürüp gittiler.

    Ege

    YanıtlaSil